Verslavings- en afkickcoaching

Verslaving is één van de grootste problemen in deze tijd in deze westerse wereld. Of het nu verslaving is aan snoepen, alcohol, sigaretten, medicijnen zoals antidepressiva, drugs, televisie, werken of eten. Een verslaving belemmert je in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, omdat een verslaving je weghoudt van jouw persoonlijke gevoelens. Een verslaving is bijzonder moeilijk aan te pakken en daar is enorm veel wilskracht voor nodig.

Wanneer ben je verslaafd?
Je bent verslaafd als je een emotionele of fysieke reactie krijgt als je iets niet doet.
Het begint meestal met het proberen het leven aangenamer te maken met bepaalde gewoonten of middelen. Als je niet meer zonder zo’n gewoonte of middel kunt ben je afhankelijk geworden. Dat kan iedereen overkomen. Helaas blijkt dan soms dat het je niet meer lukt er mee te stoppen. Dan blijk je verslaafd te zijn.

Een verslaving overwinnen is één van de moeilijkste dingen in het leven. Motivatie is daarbij onontbeerlijk. Uiteindelijk ben jij degene die de verslaving moet overwinnen; ik kan je daarin begeleiden. Afhankelijk van de aard van de verslaving zullen we samen een intensief traject opstarten waarin, zeker in het begin, een wekelijkse sessie zal plaatsvinden.

Tijdens de eerste sessie vindt een intakegesprek plaats, waarin we de aard van de verslaving en jouw motivatie helder in kaart brengen.
Aan de hand van het intakegesprek bepalen we of we het traject samen aangaan. Voor jou is het belangrijk dat jij je veilig voelt en dat je voldoende gemotiveerd bent.

Bedenk dat jij verantwoordelijk bent voor jouw leven. Alleen jijzelf kunt ervoor kiezen te stoppen of door te gaan met je verslaving. Het is aan jou om de stap naar de vrijheid te nemen…
‘Stoppen doe je zelf, maar niet alleen’

Een sessie duurt 1 uur en kost € 75,--

Je kunt je hier aanmelden voor één of meer coachsessie(s), ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen, tel. 06 1008 7159.

Powered by webXpress