Reconnectieve Behandeling

De behandeling

De Reconnectieve Healing® 

Tijdens de sessie lig je op de behandeltafel in mijn praktijkruimte en raak ik je niet aan. Je gaat op je rug liggen en sluit je ogen. Ik, als behandelaar, heb alleen de intentie verbonden te zijn. Ik stuur niets, ik hoef niets te weten, ik gebruik geen technieken. Alles gebeurt moeiteloos, de healing mag gewoon plaatsvinden, ik hoef niet te weten hoe, waarom en waar.
Als je voor een healing komt, gebruik dan geen parfum of ander sterk ruikende producten. Tijdens de behandeling is het mogelijk een transzintuiglijke waarneming te ontvangen. Dit betekent dat u dingen zou kunnen ruiken, zien of voelen uit een andere dimensie. De kans om die unieke geuren, geluiden en/of visualisaties te ervaren krijg je misschien nooit meer.Ik kan niet voorspellen hoe iemand op de energie zal reageren en kan daarom niemand iets beloven.Laat al je wensen los, vul niets in. Laat jezelf, zonder in slaap te vallen, meedrijven. Laat het universum jou brengen wat het besloten heeft dat jij nodig hebt. Stel jezelf zoveel mogelijk open voor de ervaring, of dat nu niets of iets is. In die staat kan je ervaring binnenkomen.Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf openstellen voor de genezende energie en vervolgens te accepteren wat er zich voordoet. Er gebeurt niet altijd meteen iets. De healing blijft in het lichaam en vaak volgen pas later merkbare resultaten. Het universum bepaalt welke healing u op dat moment het meeste nodig heeft. 

‘En er doet zich zeker iets voor. Het zou wel eens een verrassing kunnen zijn’, aldus dr. Eric Pearl.

Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten en kost 60,00 euro.Voor de beste resultaten adviseert dr. Eric Pearl drie behandelingen.

N.B.: Mensen die verbonden zijn met dit werk kunnen geen garanties geven of beloftes doen met betrekking tot het resultaat. Ook kunnen er geen diagnoses worden gesteld. Mensen verbonden met The Reconnection® nemen niet de plaats in van doktoren en/of specialisten en is ook geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. Het is zeker een waardevolle aanvulling.

De Reconnectie

De Reconnection bestaat uit twee sessies van ongeveer 45 minuten. Deze sessies dienen kort achter elkaar te geschieden. Er moet minimaal één nacht tussen zitten en maximaal 3 nachten. Geadviseerd wordt om ook hier geen parfum of sterk ruikende producten te gebruiken.

Vanwege het magische getal wordt er wereldwijd een verplicht vastgesteld tarief van totaal 333 euro gevraagd. Dit is voor beide sessies. 
Het bedrag staat voor de trilling van 333 en wordt beschouwd als fundamenteel deel van de Reconnectie®.

Powered by webXpress