Leren mediteren (energetische meditatie)

Ervaring met mediteren is niet noodzakelijk!

Wat is energetische meditatie?
Energetische meditatie is een meer actievere vorm van mediteren. Door meditatie te combineren met energetische oefeningen geef je actief richting en daardoor vaart aan de ontwikkeling van een bewuster bestaan.

In deze workshop van twee avonden gaan we ons verdiepen in meditatie:
- je leert mediteren (echt iedereen kan het!)
- je wordt je bewust van de voordelen van meditatie
- je leert welke vormen er zijn
- je ervaart wat energetisch mediteren is en krijgt veel praktische handvaten aangereikt, zodat je het zelfstandig in je leven kunt integreren

Theorie en praktijk wisselen elkaar af in deze workshop. De nadruk ligt echter op de praktijk in de vorm van oefeningen en zelf ervaren.

Deel één:
De eerste avond beginnen we met een simpele vorm van mediteren. Je zult merken hoe verbluffend simpel het is.
We gaan in op de vraag waarom we mediteren en wat het ons kan brengen. Daarnaast beoefenen we verschillende vormen van meditatie, zodat je zelf kunt ervaren welke vorm het beste bij jou past. Je leert hoe je in een diepe staat van aandachtige gedachteloosheid kunt zijn. Hiermee oefen je thuis een week en dan ben je klaar voor deel twee van de cursus.

Deel twee:
Nu je weet hoe je in een diepe staat van aandachtige gedachteloosheid kunt zijn, is de weg geëffend om verder te gaan. We gaan in op energetische meditatie. Wat is energetische meditatie, hoe werkt het en wat brengt het je?We gaan veel oefenen en je krijgt veel handvaten aangereikt, zodat je het thuis zelfstandig kunt beoefenen.

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum gepland. 

Je kunt je hier aanmelden voor de cursus leren energetisch mediteren, ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen, tel. 06 1008 7159.

Powered by webXpress