Aura- en Chakra Healing

Aura- en Chakra Healing

Bij aura- en chakrahealing werk ik met energie en energievelden om genezing tot stand te brengen. De energie wordt geharmoniseerd, waardoor deze weer beter gaat stromen. Je komt weer in balans.

Je levensenergie breidt zich ver buiten je fysieke lichaam uit. Dit energieveld is de aura. Via dit energieveld wissel je voortdurend informatie uit met de omgeving. Ervaringen worden hier tijdelijk of langdurig opgeslagen en dit beïnvloedt de manier waarop je in het leven staat en je lichamelijk en geestelijk welzijn. In het lichaam bevinden zich energiecentra: de chakra's. Chakra's zijn de energiecentra van je lichaam: het zijn dé motoren van je lichaam. Chakra's voorzien ons lichaam en onze aura van levensenergie. Ze zijn het middelpunt van onze totale welzijn op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en op zielsniveau. Als dusdanig wordt het belang van gebalanceerde chakra's vaak zwaar onderschat. Nare ervaringen kunnen een blokkade in de aura veroorzaken, dit leidt bij niet goed verwerken uiteindelijk tot ziekte. Als de energie in één of meerdere chakra's uit evenwicht is, zal het betreffende levensgebied eronder lijden.

Met aura- en chakrahealing worden energetische blokkades weggehaald en je chakra's worden weer in balans gebracht waardoor je energieniveau omhoog gaat, je hoofd en emoties en lijf komen tot rust en je kan je ingesleten patronen gaan loslaten. Het werkt door van celniveau, DNA niveau, tot op zielsniveau en op je spirituele verbinding.

Samen kijken we op welke levensgebieden het niet zo lekker loopt. Tijdens de healing, waarbij je gekleed op de behandeltafel ligt, wordt het energetisch evenwicht hersteld via aanraking van lichaam en energieveld. zo wordt het energieveld gezuiverd en opnieuw opgeladen of gebalanceerd.

Een behandeling kost € 60,00.

 

Aura healing

Powered by webXpress