Communiceren met jouw gidsen

Communiceren met jouw gids

Wanneer je dit leest ben je op de één of ander manier geïnteresseerd in contact met jouw gids(en).
Iedereen kan contact maken met zijn/haar gids. Om contact te maken met je gids moet je het één en ander weten. Met deze tweedaagse workshop leer je hoe je contact maakt met jouw gids,  hoe je met jouw gids kunt communiceren en wat het contact met jouw gids jouw kan brengen.
Er zijn verschillende manieren om met je gids te communiceren. Tijdens deze cursus ga je ontdekken welke manier het beste bij jou past.

Wat je kunt verwachten:

Tijdens de eerste dag gaan we in op vragen als "wat is een gids, wat is mijn hoger bewustzijn, wat is mijn intuïtie, wat zijn engelen, hoe weet ik dat ik met mijn gids spreek?”
Ik leer je wat je nodig hebt, wat je kunt doen en ook wat je beter niet kunt doen, wat je kunt verwachten, maar ook wat je niet kunt verwachten.
Je gaat leren je te focussen en je te concentreren om in contact te komen met je gids. Theorie en oefeningen wisselen elkaar af.

Tijdens de tweede dag ga je het contact met je gids verdiepen. Deze dag staat vooral in het teken van oefenen om zo te ontdekken welke manier het beste bij jou past en om vertrouwd te raken met het contact met je gids.

Door de groepsenergie zal het contact sneller tot stand komen en wanneer je eenmaal contact met je gids hebt gemaakt, zal je merken dat dit steeds gemakkelijker gaat.
Eén ding is zeker: jouw gids is blij dat je contact zoekt, want jouw gids helpt je graag op jouw levenspad!

Data: vrijdag 10 en 17 maart 2017
Tijdstip: 9:30 - 15:00 uur
Locatie: Alteveer de Wolden

Kosten voor de hele cursus: € 175,00 (dit is inclusief koffie en thee)

Je kunt je hier aanmelden voor de cursus communiceren met gidsen, ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen, tel. 06 1008 7159.

Powered by webXpress