Intuïtieve ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling I

Iedereen beschikt over intuïtie. Door dit te ontwikkelen verruim je je bewustzijn en stimuleer je je spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei. Je kijk op het leven kan veranderen door een dieper besef van wie je bent en wat je kunt. Je (latent) aanwezige gaven komen naar boven, ook als je denkt dat jij niet beschikt over deze 'gaven' en dit nooit zal kunnen! Je zult ervaren dat het tegendeel waar is, dat je dit wel degelijk kunt en dat je tot veel meer in staat bent dan je zelf misschien voor mogelijk houdt.

Onderwerpen
Tijdens deze cursus gaan we o.a. in op: intuïtie, ziel, je hogere zelf, geleidegidsen (inclusief een meditatie om je geleidegids te ontmoeten), aura's & chakra's, aura & chakra healing, psychometrie (helderziende waarnemingen aan de hand van foto's & voorwerpen), reïncarnatie & karma en edelstenen. Er komen diverse meditatie- en visualisatie-oefeningen aan bod. Daarnaast is er voldoende ruimte om in te gaan op onderwerpen die jou bezig houden of waar jij vragen over hebt. De cursus is een combinatie van theorie en praktijk. De cursus is breed van opzet, zodat je van heel veel onderwerpen kunt 'proeven' en er op die manier kunt achterkomen, wat echt bij jou past, waar je hart ligt, waar je blij van wordt en waar je goed in bent.

Wanneer
De cursus Intuïtieve Ontwikkeling I wordt gegeven op zaterdag 27 oktober van 9.00 - 17.00.

Intuïtieve ontwikkeling II

Als je je intuïtie verder wilt ontwikkelen en nog meer verdieping zoekt dan is er een vervolg op deze cursus: Intuïtieve Ontwikkeling II.
Ook mensen die al met hun intuïtie bezig zijn en deze verder willen ontwikkelen kunnen deelnemen aan deze cursus.

Wanneer
De cursus Intuïtieve Ontwikkeling II wordt gegeven op zaterdag 26 januari van 9.00 - 17.00 uur.

Docenten:
De cursus intuïtieve ontwikkeling wordt gegeven door Jaap Pol en Frouke Hutten.


Kosten en opgave 
De kosten voor deelname aan deze cursus I en II bedragen ieder € 95,00.
Het aantal deelnemers is beperkt, wacht dus niet te lang met aanmelden.
Als je nog vragen hebt neem dan contact met mij op.

Je kunt je hier aanmelden voor cursus Intuïtieve Ontwikkeling I, ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen, tel. 06 4670 6491.

Reacties van oud cursisten
Ik zou iedereen deze cursus willen aanbevelen. Weet je niet goed wat je moet, waar je staat in het leven, doe dan deze cursus. Je leert naar jezelf kijken, dieper over dingen na te denken. Je creëert een rust in je leven, waardoor je anders naar de dingen en naar jezelf kijkt. 
Groetjes Bea

Een fijne cursus met super begeleiders! 
Uiteindelijk doe je alles zelf maar je moet wel de goede tools en handvaten aangereikt krijgen.
Super!    bedankt Frouke&Jaap
Irene

Een waardevolle cursus die verschillende onderwerpen behandeld, zodat je voor jezelf erachter kan komen waar je eigen intuïtie krachtig in is.
Lichtvoetigheid van de cursus heb ik als erg prettig ervaren.
FroukjePowered by webXpress